Over ons

  • Meer dan 25 jaar know-how
  • Kwalitatief hoogstaande brandvertragers voor een breed scala aan toepassingen
about_magma_industries_image_2_fire_retardants
about_magma_industries_image

ContactNeem contact met ons op

+31 (0) 167 526 868

Magma Industries produceert al meer dan 25 jaar brandvertragende vloeistoffen, coatings, industriële additieven en aanvullende producten.

Magma startte in 1990 als de onderdeel van AD Chemicals. In 1993 is Magma als zelfstandig bedrijf doorgegaan maar na een omzwerving via verschillende internationale investeringsmaatschappijen, is Magma 2010 opnieuw onderdeel geworden van de AD International Group.

Magma’s line-up van de geregistreerde merken Magma Firestop®, Magma Firesheen®, InnoShield® en InnoChem® biedt een breed scala aan brandvertragende producten om tegemoet te komen aan de eisen van ontwikkelaars, architecten, aannemers, fabrikanten en consumenten.

Onze producten worden wereldwijd geleverd en getest doordat er continue wordt gewerkt aan technische verbeteringen om Magma’s technologie op zoveel mogelijk materialen toe te kunnen passen. Daarnaast heeft Magma’s team veel kennis en ervaring in de implementatie van producten en bijbehorende testen en regelgeving

Bedrijfsfilosofie

Toonaangevend producent van innovatieve en doeltreffende oplossingen binnen de brandveiligheidsindustrie.

Product ontwikkeling

Magma beschikt over een eigen R&D afdeling, die onderdeel uitmaakt van de onderzoeks-en laboratorium faciliteiten van AD International.

Kwaliteitsprincipes

Magma Industries dient als onderdeel van de AD International groep te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die binnen de groep worden gesteld.

AD International

Magma Magma Industries is onderdeel van AD International, een internationaal opererende onderneming actief in de ontwikkeling, productie en wereldwijde levering van chemicaliën.