Bedrijfsfilosofie

  • Innovatieve brandvertragende chemische oplossingen
  • Magma voldoet aan of overtreft de marktstandaard
about_magma_industries_image_2_fire_retardants
about_magma_industries_image

ContactNeem contact op voor meer informatie

+31 (0) 167 526 868

Onze missie is om toonaangevend producent van innovatieve en doeltreffende oplossingen binnen de brandveiligheidsindustrie te zijn door middel van slim ontwikkelde, betrouwbare kwaliteitsproducten. De producten en diensten van Magma Industries zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van onze klanten door:

  • Een bijdragen te leveren aan de brandveiligheid van mens, natuur en gebouwen
  • Het leveren van veilige en milieuvriendelijke producten met een betere effectiviteit en een zo eenvoudig mogelijke toepassing
  • Brandvertragend behandelde materialen zoveel mogelijk te laten testen om daarmee een bewezen effectiviteit en overeenstemming met relevante brandveiligheidseisen aan te kunnen tonen

Het betrokken Magma team begeleidt uw project van A tot Z en is toegewijd aan de behoeften van onze klanten door te voorzien in:

  • Experts in het oplossen van brandveiligheid problematiek
  • Service en begeleiding van de certificering van uw materialen en/of projecten

Over ons

Magma Industries produceert al meer dan 25 jaar brandvertragende vloeistoffen, coatings, industriële additieven en aanvullende producten.

Product ontwikkeling

Magma beschikt over een eigen R&D afdeling, die onderdeel uitmaakt van de onderzoeks-en laboratorium faciliteiten van AD International.

Kwaliteitsprincipes

Magma Industries dient als onderdeel van de AD International groep te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die binnen de groep worden gesteld.

AD International

Magma Industries is onderdeel van AD International, een internationaal opererende onderneming actief in de ontwikkeling, productie en wereldwijde levering van chemicaliën.